Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصاد خبرگزاری فارس، برخی کاربران سامانه «فارس من» با ثبت سوژه‌هایی با عنوان «بلاتکلیفی 14 ساله سهامدارن کارخانه سیمان خرم آباد» و «کارخانه فارسیت دورود لرستان مجدد احیاء شود» خواستار راه‌اندازی کارخانه‌های تعطیل و مدیریت بهتر بخش صنعت شده بودند.  

در این خصوص سعید زرندی، معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت در کارگروه سرمایه گذاری اظهار داشت: در سامانه بهین یاب بخشی را به عنوان فرصت‌های سرمایه‌گذاری ایجاد کردیم تا فهرست اولویت‌های صنعتی و معدنی، فرصت‌های سرمایه‌گذاری با رویکرد جایگزینی واردات به اطلاع ذی نفعان برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: یکی از سیاست‌های ما سوق دادن سرمایه گذاران جدید به تکمیل طرح‌های نیمه تمام و واحدهای راکد است چراکه معتقدیم به جای این که سرمایه‌گذار از صفر کارش را شروع کند، بهتر است به طرف احیای یک واحد تعطیل یا نیمه تمام برود.

زرندی گفت: با مشارکت با سرمایه‌گذار قدیم و یا توافق با او، هم از هدر رفت سرمایه‌های معطل جلوگیری می‌شود و هم سرعت راه‌اندازی پروژه‌ها شتاب می‌گیرد.

معاون طرح و برنامه افزود: با این سیاست، لیست واحدهای نیمه تمام و واحدهای راکد را به اطلاع عموم رساندیم.

وی تصریح کرد: یکی از موضوعات مهمی که در آینده، بخش تولید با آن مواجه خواهد بود، کاهش سرمایه گذاری است.

زرندی توضیح داد: طی سال های اخیر رشد سرمایه‌گذاری ثابت ناخالص منفی بوده است. این بدان مفهوم است که سرمایه‌گذاری خالص منفی است و به عبارتی میزان سرمایه گذاری صورت گرفته از استهلاک موجودی سرمایه کمتر بوده است و این امر زنگ خطری برای تولید و اشتغال محسوب می‌شود.

معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: در این راستا به دنبال سرمایه گذاری با مقیاس بزرگ و هلدینگ‌های سرمایه‌گذاری و شرکت های سهامی عام هستیم.

وی افزود: از برخی چهره های خوشنام و صاحب برند دعوت کرده ایم تا با حضور آنها شرکت های سهامی عام تشکیل و با استفاده از بازار سرمایه به جذب نقدینگی از سوی مردم بپردازیم.

برای دریافت اطلاعات فرصت های سرمایه‌گذاری، به سامانه بهین یاب ، بخش فرصت ها ، اطلاعات کامل بارگذاری شده است.

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: سرمایه گذاری بخش صنعت سرمایه واردات سعید زرندی معاون طرح و برنامه وزارت صنعت معدن و تجارت سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۲۱۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پذیرش ۵۷ مقاله در نهمین کنفرانس ملی مکانیک سنگ ایران

دبیر اجرایی نهمین کنفرانس ملی مکانیک سنگ ایران از پذیرش ۵۷ مقاله در این کنفرانس خبر داد و گفت: امیدواریم این کنفرانس بتواند زمینه بیشتر دامنه خدمات مکانیک سنگ و به طور خاص در صنعت معدن، عمران، نفت و مخازن ذخیره سازی زیردریایی را فراهم سازد.

به گزارش ایسنا، حسین سالاری راد در نهمین کنفرانس ملی مکانیک سنگ ایران اظهار کرد: هم افزایی علمی و تخصصی مهندسین معدن و عمران، اساتید، متخصصان و دانشجویان در گستره علم مکانیک سنگ و در اجرای پروژه ها و فعالیت های مهندسی عمرانی موجب چشم گیرترین پیشرفت ها در دهه های اخیر در کشور شده است.

وی در ادامه تصریح کرد: این کنفرانس با بهره گیری  و حمایت های انجمن مکانیک سنگ ایران، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشگاه های صنعتی، شرکت همایش صنعت، وزارت نیرو، وزارت صنعت، معدن و تجارت همچنین تعداد زیادی از شرکت های خصوصی و دولتی که با افتخار علامت رسمی آنها در پوستر و سایت کنفرانس درج شده است، برگزار شد.

دبیر اجرایی نهمین کنفرانس ملی مکانیک سنگ ایران خاطر نشان کرد: به امید اینکه حاصل این کنفرانس بتواند زمینه بیشتر دامنه خدمات مکانیک سنگ و به طور خاص در صنعت معدن، عمران، نفت و مخازن ذخیره سازی زیردریایی را فراهم سازد.

سالاری راد تاکید کرد: از مجموع تعداد زیادی مقالات زیادی که دریافت شد پس از داوری ۵۷ مقاله را پذیرفتیم که در سالن های فرعی شامل ۳۲ سخنرانی و ۲۷ پوستر ارائه خواهد بود.
وی یادآور شد: نمایشگاه صنایع و شرکت های مرتبط با فعالیت های مهندسی معدنی، عمرانی و سد در مجموعه نمایشگاهی دانشگاه صنعتی امیرکبیر راه اندازی شده است که با حضور مسئولان دانشگاه افتتاح خواهد شد.

سالاری راد تاکید کرد: پنل تخصصی با عنوان خودکفایی در ابزار دقیق و پروژه های عمرانی و معدنی، توانمندی‌ها و چالش‌ها با حضور اساتید و متخصصین صنعت ساخت ابزار دقیق متخصصین کاربردی آن با اهداف تعریف شده تشکیل می شود. امیدوارم منشا پیشرفت ها و سازماندهی مناسبی در جهت ساخت و گسترش اجرایی کشور به طور خاص در مهندسی معدن که تا کنون مغفول مانده است، فراهم شود.
دبیر اجرایی نهمین کنفرانس ملی مکانیک سنگ ایران افزود: سه کارگاه آموزشی در زمینه های آموزش های تخصصی با هدف تبدیل مهارت ها و نتایج تحقیق ها به نقشه های اجرایی برای دانشجویان که به طور خاص در کلاس ها مطرح کردیم را برگزار کردیم.

وی در پایان تاکید کرد: شورای راهبردی کنفرانس مکانیک سنگ نیز متشکل از  دکتر اقبال شاکری نماینده و عضو کمسیون عمران مجلس شورای اسلامی، انجمن مکانیک سنگ ایران، قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا، کمیته علمی و کمیته داوری، شرکت توسعه منابع آب و نیرو، شرکت همایش صنعت، شرکت حمل و نقل جاده ای هستند که در آماده سازی این همایش نقش موثری داشتند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش ۶۰درصدی تولید نفت خام در دولت سیزدهم/ اولویت وزارت نفت، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است
  • سلاجقه: بررسی وضعیت معدن «کامو» در اولین فرصت / وزیر صمت پای کار است +فیلم
  • سه سال فرصت تنفس در طرح مالیات بر عایدی سرمایه
  • مهلت مزایده عمومی ۲۸۹ معدن آذربایجان غربی تمدید شد
  • ثبت بیش از ۲۰۰ هزار شرکت تعاونی در سیستان و بلوچستان
  • پذیرش ۵۷ مقاله در نهمین کنفرانس ملی مکانیک سنگ ایران
  • صندوق سرمایه‌گذاری سهامی‌ چیست؟
  • ادامه حیات حوزه معدن در گرو فناوری و نوآوری
  • وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی سفر می‌کند
  • تشکیل شرکتهای واسطه برای جذب سرمایه خارجی قانونی شد